top of page

Kuulutasime välja konkursi Montessori 6-12 vanuserühma juhendaja õppima saatmiseks


Kui MTÜ Edendades Montessori Haridust läinud aasta septembris oma tegevust alustas, sai meie suureks avapauguks avaliku konkursi väljakuulutamine - otsisime inimest, kellest võiks saada unelmate juhendaja Montessori lasteaias. Selle õige inimese me tõepoolest leidsime: konkursi edukaimaks kandidaadiks osutus Helina Sepp, kelle saatsime MTÜ-poolse rahastusega õppima Eestis alanud AMI 3-6 vanuserühma juhendaja (e. õpetaja) koolitusele, mida korraldab Eesti Montessori Instituut (www.mariamontessori.ee).


Märtsi alguses kuulutasime samuti välja konkursi assistendi leidmiseks Helina poolt loodavasse lasteaiarühma. Juba 2. aprillil alustab ka selle konkursi võitja Ingela Heinaste oma õpinguid Instituudi poolt korraldataval AMI 3-6 assistendikursusel.


Ja me ei võta hoogu maha!


Selleks, et juba lähiaastatel saaks Viimsi/Pirita piirkonnas avada Montessori kooliklassi, on meil tarvis saata juba praegu õppima üks imeline inimene, kellest saaks laste juhendaja 6-12 vanuserühma Montessori klassis.


Õpingud toimuvad pooleteise aasta vältel (22.08.2022 - 26.01.2024), suures osas veebis ja osaliselt kohapeal Hispaanias. Koolituse maksumus on üle 13 000 € ja selle katab kogu ulatuses MTÜ Edendades Montessori Haridust! Õppija enda kanda jäävad vaid lisanduvad kulud (nt sõidu- ja elamiskulud, õppematerjalid).


Koolitusel osalemise eelduseks on kõrgharidus (magistrikraad) ja valmisolek töötada pärast õpingute lõppu Viimsi/Pirita piirkonnas avatavas Montessori kooliklassis.


Lisainfo konkursi ja koolituse kohta on leitav allpool asuval lingil.

Kandideerimistähtaeg on 15.04.2022.

Kandideerimisavaldusi koos dokumentidega (CV ja motivatsioonikiri) ning lisaküsimusi ootame meiliaadressile info@montessoriharidus.ee


P.S. Sarnast pakkumist ilmselt enam niipea ei tule - need, kelle hing vähegi Montessori õpetajaks saamise poole heliseb, on oodatud endast märku andma ja kandideerima.


P.P.S. Me teame, et see õige inimene on kuskil meie keskel olemas - aita meil ta üles leida! Oleme väga tänulikud, kui jagad seda infot kõigiga, kellele see võiks huvi pakkuda.






bottom of page