top of page

Toetame järgmise kooliklassi juhendaja õpinguid!


Viimsi ja Pirita piirkonnas tegutsev MTÜ Edendades Montessori Haridust pakub taaskord õppetoetust AMI 6–12 juhendajakoolitusel osalemiseks ühele soovijale, kes hakkab tööle Pirita-Kadrioru Montessori Kooli teise klassi juhendajana.


MTÜ Edendades Montessori Haridust on eelnevalt rahastanud nii 3-6 vanuserühma juhendaja, 3-6 vanuserühma assistendi kui ka 6-12 vanuserühma juhendaja õpinguid. Kõik eelnevad toetuse saajad on edukalt õpingud läbinud ja kas juba töötavad või on kohe tööle asumas autentsetes Montessori keskkondades. Lisaks rahalisele toetusele hoolitseme ka selle eest, et tulevasel juhendajal oleks koht, kuhu tööle asuda.





Koolitusel osalemiseks on mitu võimalust:


  1. Esiteks on võimalus minna aprillis õppima Tšehhi, Prahasse. 

Koolitus toimub Prahas (Tšehhis), koolituskeskuses Montessori Institute Prague, ajavahemikul 29.04.2024 - 5.02.2026. Koolitus on üles ehitatud moodulitena, millest osa toimub kohapeal (kokku kahe aasta jooksul 6 korda, iga kord kuni 3 nädalat) ja ülejäänud toimuvad virtuaalselt veebi teel. 

Koolitus on inglise keeles.

Täpsem info ja vastuvõtutingimused on leitavad koolituskeskuse kodulehel (https://amiprague.cz/diploma-courses/ami-diploma-course-6-12/).


  1. Teiseks on võimalus suvel alustada koolitusega Šveitsis, Schönenwerdis.


Koolitus toimub Schönenwerdis (Šveitsis), koolituskeskuses Montessori CH Training Center, ajavahemikul 24.06.2024 - 30.04.2026. Koolitus on üles ehitatud moodulitena, millest osa toimub kohapeal (kokku kahe aasta jooksul 6 moodulit) ja ülejäänud toimuvad virtuaalselt veebi teel. 

Koolitus on inglise keeles.

Täpsem info ja vastuvõtutingimused on leitavad koolituskeskuse kodulehel (https://www.montessori-ch.ch/en/finding-right-course/diplomacourse-6-12/)


  1. Kolmandaks on võimalus võtta koolituse teekond ette sügisel Prantsusmaal, Montpellier’is.


Koolitus toimub Montpellier’is (Prantsusmaal) ajavahemikul 9.09.2024 - 27.06.2025. Koolitus toimub kohapeal.

Täpsem info ja vastuvõtutingimused on leitavad koolituskeskuse kodulehel (https://www.formation-montessori.fr/formations-internationales-agrees-ami/educateur-montessori-ecole-elementaire-6-12-ans/).



Õpe sisaldab loenguid, individuaalseid tunde, praktikaid, iseseisvaid töid, suulisi ja kirjalikke eksameid ning lõputööd. 


Õppetoetus katab koolituse maksumusest teatud osa, olenevalt koolitusest. Lisanduvad kulud (nt sõidu- ja elamiskulud, õppematerjalid) jäävad osaleja enda kanda.


Õppetoetuse saamise eelduseks on:

  • kõrgharidus (magistrikraad) haridusteadustes, pedagoogikas või psühholoogias;

  • valmisolek töötada Pirita/Kadrioru piirkonnas avatavas Montessori 6-12 kooliklassis vähemalt neli aastat pärast koolituse lõppemist.


Kandideerimiseks ootame, et täidaksid alloleval lingil ankeedi ja seejärel võtame sinuga edasisteks vestlusteks ühendust!




Kandideerimistähtaeg on 25.03.2024. 

Küsimuste korral kirjuta: info@montessoriharidus.ee 



Kui Sulle pakub huvi lugeda, kuidas kulgesid meie eelneva 6-12 vanuserühma juhendaja õpingud, oled oodatud lugema vastavaid blogipostitusi:




bottom of page